Hypotheken

Welkom op Geldzakengids.nl
uw financiële wegwijzer op internet.

Meest gelezen:

Links

 


Vind een hypotheek die staat als een huis!

Maar weinig mensen zijn in staat een woning in één keer te financieren. Sterker nog: dit zou belasting technisch bovendien erg onverstandig zijn. Vrijwel iedereen die een woning aanschaft, sluit een hypotheek af. Ben je altijd beter af met een hypotheek en zo ja, met welke? En waar moet je op letten bij het afsluiten van een hypotheek? In dit artikel helpen we je op weg om de juiste keuze te maken. We geven je onafhankelijk advies waar je zelf mee verder kunt. Allereerst geven we een overzicht van de voor- en nadelen van huren versus kopen. Daarna geven we tips over waar je zoal bij stil moet staan als je ervoor kiest een woning te kopen en hierdoor dus waarschijnlijk met het afsluiten van een hypotheek te maken zult krijgen.Een hypotheek: Hoe kiest u de juiste?

Als je een woning koopt en een hypotheek af wilt sluiten, moet je uitgebreid onderzoeken hoe je het beste af bent. Een huis kopen is voor veel mensen de belangrijkste investering die ze in hun leven maken en het is dus ontzettend belangrijk geen overhaaste of verkeerde beslissing te nemen. Een hypotheek heeft tientallen jaren invloed op je financiële situatie en je wilt er dus zeker van zijn dat je de juiste kiest. Hoe weet je nu welke hypotheek bij je past? >> Hypotheek kiezen


Kopen of huren?

Ga ik een huis kopen of huren? Dat is een vraag die serieuze aandacht verdient. Huren of kopen is een vraag waar iedereen wel eens mee worstelt. Zowel aan huren als aan kopen kleven nou eenmaal bepaalde voor- en nadelen. Daarom is de keuze tussen huren of kopen niet eenvoudig. Uw persoonlijke financiële situatie speelt een grote rol om een goed keuze te kunnen maken. Maar ook andere factoren bepalen de keuze. De voor- en nadelen van huren en kopen zetten wij voor u op een rij. Zo kunt u beter kiezen of u gaat kopen of dat u toch gaat of blijft huren.
>> Huren of kopen

 

- Hypotheekadviseurs in Nederland